Vergaderen in stijl

Vergaderzalen & bedrijfsevents

Hof van Coolhem heeft verschillende vergaderzalen en andere faciliteiten voor bedrijfsevents. Of u nu een vergaderzaal wilt huren in Puurs voor een meeting of een ideale locatie zoekt voor een bedrijfsevenement, wij staan graag tot uw dienst met een service op maat. Kom meer te weten over de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Zalen

We hebben vier verschillende vergaderzalen, geschikt voor 14 tot 125 personen. Er is dus geen beperking op de mogelijkheden: zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor vergaderingen, presentaties, teambuildingactiviteiten of nieuwjaarsrecepties. Onze zalen zijn modern ingericht.

Voorzieningen

Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, beschikken wij over alle nodige voorzieningen voor een productieve vergadering of bedrijfsevenement. Wij hebben een beamer voor het geven van presentaties, internet zodat u gewoon op uw laptop kunt werken, een flipchart als u met klanten of collega’s vergadert en een microfoon als u meerdere mensen wilt bereiken in een van onze grotere zalen. Voor al uw zakelijke afspraken of bedrijfsevents kunt u terecht bij de vergaderzalen van Hof van Coolhem in Puurs. Samen met u bekijken we de beste optie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Contacteer ons! 03 500 11 75