Voor al uw feesten en evenementen

Feestzaal in Puurs

Bent u op zoek naar een mooie feestzaal in Puurs en omstreken? Neem dan contact op met Hof van Coolhem. Wij beschikken over een grote zaal voor verschillende evenementen voor babyborrels tot communies, trouwfeeste, jubileums en pensioenfeestjes. Bovendien kunt u ook andere aspecten van de organisatie aan ons overlaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken: alles loopt van een leien dakje. Contacteer ons voor meer informatie over onze feestzaal.

Service

In onze feestzaal is er plaats voor maar liefst 125 personen. Grote evenementen met veel genodigden zijn dus geen enkel probleem. Naast het huren van de feestzaal helpen wij u met plezier verder met diverse faciliteiten. Indien u dit wenst, voorzien wij bijvoorbeeld in bediening en drank.

Reserveren

Indien u uw feest tussen mei en september wilt organiseren, dient u 1 jaar op voorhand te reserveren bij ons. Voor de periode tussen oktober en april is dit 3 tot 6 maanden. Wij zorgen altijd voor een evenement op maat: vraag daarom zeker een aangepaste prijsofferte bij ons. Boek snel onze zaal in Puurs!

Contacteer ons! 03 500 11 75